La Societat Protectora d’Animals de Mataró organitza el dia 16 de desembre  de 2012 la Segona Caminada de gossos i persones, Pet-jades. La sortida es farà des de l’esplanada del CAAC de Mataró (carrer Galícia s/n – Mataró). La caminada es pot fer amb gos o sense, si no en tens també pots fer-la amb algun gos de la Protectora (sempre que siguis voluntari)

Hi haurà dos recorreguts: un de 10 km i un altre de 15. Ambdues rutes són pel Parc Forestal.

La primera edició de Pet-jades, el maig del 2012

 

Aquest acte solidari te la doble finalitat de recaptar fons pels animals abandonats i alhora apropar a la societat la realitat actual dels refugis, fent visibles també molts d’aquests animals. I si no et ve de gust caminar, també hi trobaràs parades dels  Encants Solidaris, venda de material Spam i bar solidari per fer un cafetó o una xocolata amb pastes.

La inscripció, 12 € adults i 8 € nens fins a 12 anys, inclou: una armilla de la Spam, aigua, una barreta energètica per el camí i, en arribar, una botifarrada. Les places son limitades, tens temps d’apuntar-te fins el dia 14. Per a inscriure’t, veure el recorregut  i per més informació visita  la web de Pet-jades.