No deixis de caminar, aturem la leucèmia és la marxa solidària que la família de l’Alèxia Shoenenberger organitza el dissabte 9 de març a Collserola per recaptar fons contra la leucèmia.

L’objectiu de la marxa es d’una banda, recordar l’Alèxia, que ara fa quatre anys va morir després de quasi un any i mig d’intensa lluita contra el càncer. I, de l’altra, recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia. L’activitat esta organitzada per la família i l’Obra Social de Sant Joan de Déu, amb el suport de la UEC de Gràcia.

Els recursos que s’obtindran seran dedicats íntegrament als projectes del grup de recerca del Càncer del Desenvolupament de la Fundació Sant Joan de Déu, en concret als projectes de les línies de recerca del camp de la leucèmia i hemopaties no malignes.

Dia: Dissabte, 9 Març, 2013 a les 10h.

Lloc de sortida i recorregut: Avinguda dels Traginers amb carrer Josep Anguera i Sala, a Esplugues de Llobregat. ( A 10 minuts de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona)

El recorregut té uns 9,5 km de longitud, amb un desnivell moderat que el fa apte per a tothom. La caminada transcorrerà pel Parc Natural de Collserola, s’ha de portar roba i calçat adequat per caminar per la muntanya.

Inscripcions:

  • Cal Omplir i enviar el formulari i fer el donatiu al compte de “laCaixa”:  2100 3013 21 2103923057.
  • Adults més grans de 21 anys: 10 euros.
  • Joves de 13 a 21 anys: 5 euros.
  • Nens: gratuïtament.

Més informació: http://nodeixisdecaminar.wordpress.com/presentacio/

Volem caminar plegats per recaptar fons per la lluita contra la leucèmia, i volem recordar la nostra filla Alèxia, que va patir i lluitar contra aquesta malaltia i que malgrat la seva energia i ganes de viure, no se’n va sortir. Per ella, i per tots el nens que poden ser víctimes del càncer, no deixarem mai de caminar.