Aquest cap de setmana de primavera coincideixen a Barcelona fires de sectors tan diferents com: la salut i l’agricultura ecològica; la fotografia, la imatge,  la impressió  i les tecnologies multimèdia, els llibres d’art i disseny gràfic; i el turisme. Aquí està, breument, el què hi trobaràs en cadascuna i les novetats que presenten.

8a. FIRA PER LA TERRA – MERCAT DE LA TERRA

Dates: 20 i 21 d’abril, coincidint amb el Dia de la Terra.

Lloc: el Parc de la Ciutadella i el Passeig Lluís Companys.

La fira és un aparador d’activitats i iniciatives que promouen el consum responsable. l’agricultura ecològica i el respecte al medi ambient.

Hi trobaràs: artesania, creixement personal, cura de la salut i teràpies, educació, energies renovables, productes de proximitat, solidaritat…

La novetat d’aquest any és el 1er Mercat de Pagès de Barcelona, amb la participació d’agricultors, pagesos i petits productors o artesans alimentaris d’arreu del país, que faran la venta directa dels seus productes a la Fira: fruites i verdures fresques, mel i formatge i altres aliments responsables i de proximitat.

Més informació: http://www.diadelaterra.org/ 

 

EXPO ECOSALUD

Dates: 19 al 21 abril 2013.

Lloc: Palau de Congressos, Fira de Barcelona, Recinte Firal de Montjuïc (Barcelona)

EcoSalud és una fira biennal de Barcelona, que gira al voltant de la salut i la qualitat de vida, que exposa productes naturals, ecològics i dietètics així com cosmètica natural i tot tipus de productes per a la cura del cos.

Hi trobaràs: productes ecològics, dietètica, begudes, plantes medicinals, cosmètica natural i higiene, teràpies naturals…

Més informació: http://www.interalia.es/www.exposalud.net/

 

SONIMAGPHOTO&MULTIMEDIA I GRAPHISPAG

Dates: del 17 al 20 d’abril.

Lloc: Recinte Gran Via, Fira de Barcelona. Pavelló 2.

Un total de 139 expositors mostraran les últimes novetats del sector de la fotografia, impressió i disseny gràfic.

Hi trobaràs: les darreres novetats en càmeres i tecnologia digital, tractament en l’edició de la imatge, nous materials i suports per crear productes de comunicació gràfica i visual al voltant del disseny gràfic, la fotografia digital i la impressió, exposicions…

Algunes de les novetats: càmeres fotogràfiques irrompibles, impressions sobre tota mena de superfícies,  màquines diminutes i càmeres amb wifi perquè els usuaris puguin pujar directament les imatges que han pres a les xarxes socials.

Més informació: 

http://www.sonimagfoto.com/ca/

http://www.graphispag-digital.com/

 

 

ARTS LIBRIS, FIRA INTERNACIONAL DEL LLIBRE I EDICIONS D’ART, FOTOGRAFIA I DISSENY DE BARCELONA

Dates: del 20 al 23 d’abril.

Lloc: Arts Santa Mònica. La Rambla, 7.  Barcelona

Una de les trobades més importants d’art, fotografia i disseny arreu d’Europa.

Hi trobaràs: Al voltant de cent expositors, entre galeries d´art i fotografia, editors de bibliofília contemporània i fotollibre, tallers artesans, editorials experimentals, llibreries especialitzades i escoles d´art i disseny amb els seus darrers treballs, obres i edicions.

Les primeres dues plantes estan destinades als stands dels expositors, tallers i conferències, i a la tercera planta podrem trobar la exposició Passant Pàgina, El llibre com a territori de l’Art, dedicada a la història de llibre d’artista.

Entrada Gratuïta.

Més informació: http://artslibris.cat/ca

 

SALÓ INTERNACIONAL DEL TURISME A CATALUNYA

Dates: del 19 al 21 d’abril.

Lloc: Palaus 1, 2 i plaça Univers.Recinte Fira de Montjuïc.

La fira per l’assessorament i noves idees per a les vacances, els viatges i el temps lliure amb una gran varietat de destinacions nacionals i internacionals.

Hi trobaràs: propostes per a planificar les vacances, rutes de turisme esportiu, enològic i gastronòmic i ofertes de les agències de viatges.

Les novetats d’aquest any estan dirigides al turisme rural català, amb una àrea gastronòmica per a la degustació de productes de Girona.

Més informació: http://www.saloturisme.com/ca/