Les llibreries Adserà, Ditec, Roca i Tram i l’Ajuntament de Valls convoquen el segon concurs de relats breus amb motiu de la diada de Sant Jordi, la festa del llibre. L’esdeveniment narratiu, que es podrà seguir als canals de Facebook, Twitter i Google + de VisitaValls, neix amb la voluntat d’utilitzar les xarxes socials per crear literatura amb 140 caràcters.

La participació serà, però, exclusiva a través de Twitter. Per fer-ho caldrà que s’escrigui un relat de temàtica “Històries d’enamorats” amb el hastag final de #stjordivalls. Totes les narracions seran recollides a la pàgina i el perfil de VisitaValls a Facebook i també a Google +.

Els relats de 140 caràcters es poden enviar a partir de dilluns 8 d’abril i fins diumenge 21 d’abril. El jurat, format per les llibreteres Rosa Maria Domingo,  Júlia Secall, Antònia Magre i Gertri Adserà, serà l’encarregat de deliberar i triar les millors narracions breus.

El jurat premiarà quatre relats: el més original, el més vallenc, el més graciós i el més romàntic.

Cada llibreria atorgarà un premi, que consistirà en llibres. La distribució dels premis serà la següent:

Premi més original   Llibreria Tram

Premi més vallenc    Llibreria Ditec

Premi més graciós   Llibreria Adserà

Premi més romàntic Llibreria Roca

 

Bases

L’objectiu d’aquest premi és fomentar i promoure la creació literària a través de les eixes i xarxes socials 2.0. S’adreça a tota les persones amb presència a la xarxa social de Twitter independentment del seu lloc de residència. Cada concursant podrà presentar un nombre il·limitat de relats breus. Totes les narracions seran recollides diàriament a la pàgina i el perfil de VisitaValls a Facebook i a Google + de VisitaValls.

 

CARACTERISTIQUES DELS RELATS

a) Els relats han d’ajustar-se als 140 caràcters màxims d’una piulada a twitter.

b) Els relats hauran de tenir obligatòriament el hashtag o etiqueta #stjordivalls.

c) Han d’estar redactats en llengua catalana.

d) El tema del relat és “Històries d’enamorats”.

 

TERMINI

La participació està oberta des del 8 d’abril a les 00.00 hores fins el 21 d’abril de 2013. Tots els relats enviats amb posterioritat no seran tinguts en compte pel jurat, però podran ser publicats a la pàgina i al perfil de Facebook de Visita Valls i a Google + de VisitaValls.

Més informació aquí.