Per gentilesa de Miniteatres, us oferim 5 entrades dobles per veure 2 obres del cicle Mini Film Festival que estaran en cartell fins el 31 de juliol.

La Sala Miniteatres és un club cultural teatral on es representen obres de petit format a quatre sales de forma simultània. Les obres tenen una durada aproximada de 15 minuts, amb un màxim de quatre actors i un aforament d’unes 15 persones. Cada mes canvia la programació, que gira entorn d’una temàtica diferent cada cop. Aquest mes de juliol és el món del cinema.

Aquestes de les obres programades per aquest 15è Cicle de Miniteatres, dedicat al cinema, són:

Cafè sol, de Blanca Bardagil, amb Boris Cartes i Armand Villén. Quin és el preu de la teva llibertat?

 

¿Qué fue de Norma Desmond?, d’Aleix Aguilà, amb Oscar Boix. Norma Desmond viu al Raval de Barcelona.

El gran càsting, de Jordi Centellas, amb Laia Alsina i Artur Rodríguez. S’ha convocat al públic a un càsting per a una pel·lícula.

Tu vols fer cinema i… “lo sabes”, de Sergi Lara, amb Jordi Cadellans, Marta Fontanet, Elise Solano,  Sergio Lara, Nacho Loriente i Marc Messeguer. Un dia qualsevol, en un rodatge qualsevol.

Shakespeare, cazador de dragones, de Mar Serra, amb Carlos Garde, Alícia Verdés i Ernesto Hernández.  Un rodaje plagado de vampiros ninja donde un director hollywoodiense se enfrenta a la esencia interpretativa de un actor shakesperiano.

Consulta tota la programació a la pàgina del Miniteatres.

 

EL SORTEIG: REGALEM 5 ENTRADES DOBLES

Per a participar en el concurs només has de ser seguidor del Facebook i/o Twitter de rrrmagazín i afegir un comentari en aquest mateix blog responent una pregunta molt fàcil: Quina és l’última obra de teatre que has anat a veure?

Sortejarem 5  entrades dobles per veure 2 funcions del cicle Mini Film Festival entre totes les persones que deixin un comentari en aquest post del blog fins divendres 18 a les 24h (no seran vàlids els comentaris a les xarxes socials) El cicle finalitza el dia 31 de juliol, i les sessions són de dijous a dissabte, de 20:30 a 22:30h.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer el dissabte 19,  en aquest mateix espai i a través del Facebook de no avorreixis. Els guanyadors seran informats via mail. Sort!

No has anat mai al Miniteatres? Clica aquí!