Per gentilesa de Miniteatres, us oferim 5 entrades dobles per veure 2 obres del cicle L’Orgull que estaran en cartell fins al 14 de juny .

La Sala Miniteatres és un club cultural de teatre on es representen obres de petit format a 4 sales de forma simultània. Les obres tenen una durada aproximada de 15 minuts, amb un màxim de 4 actors i un aforament d’unes 15 persones. Cada mes canvia la programació que gira entorn d’una temàtica diferent cada cop. Aquest mes de juny serà l’Orgull i també tindran cabuda textos on es parla del col·lectiu LGBT.  Com a novetat, hi haurà un canvi de programació a la segona quinzena i l’obra més vista la primera quinzena serà prorrogada la segona!

Les obres programades per aquest 14è Cicle de Miniteatres són:

Clóset, de Màrius Hernández

Una sorprenent i inesperada “bona noticia” provocarà un daltabaix dins de la familia Gómez-Sureda… O Sureda-Gómez.

 

Informativos, de Paco Mir

Dos periodistes s’enfronten al dia més complicat de les seves carreres. Avui no hi ha notícies. No ha passat res. Així que prenen l’única decisió possible: generar la notícia a qualsevol preu.

 

Toc Toc, d’Ivàn Morales

Un home. Una dona. Una porta. Ell i ella estan fets l’un per l’altre i encara no ho saben. A l’altra banda de la porta, una feina que han d’enllestir. I sí, és veritat que el seu és un treball desagraït, però algú l’ha de fer, no?

 

Extrems, de Marta Domingo, Clara Lloret i Laura Porta

Tres dones. Tres vides diferents. L’orgull és el que les ha mogut durant anys, sense saber que les decisionsd’unes marcaven la vida de les altres. El destí les uneix avui, per primer cop, en una habitació d’hospital.

 

EL SORTEIG: REGALEM 5 ENTRADES DOBLES

Per participar en el concurs només has de ser seguidor del facebook i/o  twitter de l’rrrmagazín i afegir un comentari en aquest mateix blog responent una pregunta molt senzilla: Què és el que més t’agrada d’aquest blog?  

Sortejarem 5  entrades dobles per veure 2 funcions del cicle l‘Orgull (sessió de vespre) entre totes les persones que deixin un comentari en aquest post del blog fins dijous 12 a les 10 h (no seran vàlids els comentaris a les xarxes socials) El cicle finalitza el dia 14 de juny. Les sessions són de dijous a dissabte a les 20:30.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer el dijous dia 12,  en aquest mateix espai i a través del facebook de no avorreixis. Els guanyadors seran informats via mail. Sort!

 

Aquests són els guanyadors:

Sara
Albert Salvadó
Marta
Santiago
Alba Irigoyen

Enhorabona!! Moltes gràcies a tots per la vostra participació!