Per gentilesa de Miniteatres, us oferim 5 entrades dobles per veure 2 obres del cicle Primavera als Minis que estaran en cartell fins al 31 de maig .

La Sala Miniteatres és un club cultural de teatre on es representen obres de petit format a 4 sales de forma simultània. Les obres tenen una durada aproximada de 15 minuts, amb un màxim de 4 actors i un aforament d’unes 15 persones. Cada mes canvia la programació que gira entorn d’una temàtica diferent cada cop. Aquest mes de maig és Primavera al Minis,  què passa una nit de primavera al ritme de la música?

Totes les històries estan connectades entre sí però es poden veure de forma independent. Cada una d’elles transcorre a un escenari diferent d’un recinte d’oci nocturn:  Tell me lies, a la pista de ball d’una discoteca;  (In)Satisfaction, a la barra d’un bar; Knocking on toilet’s door, a un lavabo de dones i With or without you, a un guardarropia.

EL SORTEIG: REGALEM 5 ENTRADES DOBLES

Per participar en el concurs només has de ser seguidor del facebook i/o  twitter de l’rrrmagazín i afegir un comentari en aquest mateix blog responent una pregunta molt fàcil: Què és el que més t’agrada de les obres de teatre de petit format?

Sortejarem 5  entrades dobles per veure 2 funciones del cicle Primavera als Minis entre totes les persones que deixin un comentari en aquest post del blog fins diumenge 25 a les 24h (no seran vàlids els comentaris a les xarxes socials) El cicle finalitza el dia 31 de maig. Les sessions són de dijous a dissabte a les 20:30.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer el dilluns 26,  en aquest mateix espai i a través del facebook de no avorreixis. Els guanyadors seran informats via mail. Sort!

No has anat mai al Miniteatres? Clica aquí!

 

Aquests són els guanyadors:

Neus Mònico
Anna
Oriol
Imma
Irma

Enhorabona!! Moltes gràcies a tots per la vostra participació!