El D’A – Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona celebra la seva tercera edició, entre el 25 d’abril i el 2 de maig, oferint una mostra del millor cinema independent del moment. 

El D’A 2013 combina l’obra de directors consagrats, amb èxits i premis de crítica i públic a festivals d’arreu del món, amb l’obra de nous talents o directors emergents del panorama local. Així el festival permet al públic descobrir obres inèdites premiades internacionalment  però també retrobar-se amb autors de referència.

La seixantena de pel·lícules que es presentaran en aquest D’A 2013, que compta amb una forta presència europea, es reparteixen en les seccions: Direccions, que recull les millors obres de l’any (entre elles The We and the I, de Michel Gondry o Like Someone in Love dAbbas Kiarostami); Talents, dedicada a nous autors (amb dos èxits de Sundance 2012: Simon Killer, d’Antonio Campos i el documental The Imposter, de Bart Layton); Autoria Catalana, dedicada als autors catalans emergents (Paradise de Marçal Forés o Et dec una nit de divendres de Dimas Rodríquez); Retrospectiva, que en aquesta edició commemora deu anys de l’eclosió del nou cinema romanès. Com a seccions no fixes: Realitats -una secció dedicada a obres amb una temàtica lligada a la realitat més urgent- i Film Diaries –secció dedicada a obres en les quals la biografia es ficció.

Consulta la graella i la tota programació aquí.

Dates: 25 abril – 2 maig
Espais: Aribau Club 1, Aribau Club 2, Filmoteca de Catalunya, CCCB (Teatre i Auditori)

Preus: 

Preu entrades: 7,5€ (6,5€ amb diversos carnets de descompte)
Preu entrades Filmoteca: 4€ (3€ amb diversos carnets de descompte)

• abonament de 5 entrades: 25€
• abonament VIP (que dóna dret a veure totes les pel·lícules del festival): 80€

Més informació: http://www.cinemadautor.cat/