La Fundació Palau de Caldes d’Estrac (Maresme) presenta la novena edició del festival Poesia i +, que des del 2006 presenta propostes que des de la poesia s’acosten a altres disciplines artístiques. El festival tindrà lloc del 3 al 13 de Juliol i ocuparà principalment el pati de la Fundació i el parc de Can Muntanyà, amb vistes a Caldes d’Estrac i el Mediterrani.

El festival continua apostant per una programació gratuïta, amb poetes de renom com Vicenç Altaió i Martí Sales, que retran homenatge a Joan Vinyolí amb Inventa’t l’alegria, el dissabte 5 de juliol. També Oriol Ponsatí-Murlà i Perejaume faran una lectura íntegra El triomf de l’”Odissea” partint de la traducció de Carles Riba el dissabte 12 de juliol

Una de les novetats d’aquest any serà la programació gratuïta i oberta a tothom al parc de Ca l’Alfaro de Sant Andreu de Llavaneres, el diumenge 6 de juliol amb Mazoni i Sanjays

La música electrònica envairà el Poesia i + la nit del divendres 11 de juliol amb Jansky i Hidrogenesse

Tampoc hi faltarà l’acurada selecció d’actuacions al parc de Can Muntanyà. La inauguració serà a càrrec de la música de Paco Ibánez que presentarà el seu últim disc a Caldes el dijous 3 de Juliol. L’endemà dia 4 de juliol, Albert Pla, un dels cantants més personals de casa nostra, oferirà un concert en solitari amb una selecció especial per l’ocasió. L’endemà Toti Soler trio & Gemma Humet, oferiran un petit homenatge a Joan Vergés que donarà el punt musical a la Nit de Poetes.

Albert Pla

La segona etapa del festival començarà el divendres 11 de juliol amb la nit d’electrònica, una de les novetats d’aquesta edició. Hi participaran artistes com Voz Mal, que presentarà un projecte artístic sobre les possibilitats de la veu; Adrià Puntí amb un espectacle exclusiu pel festival o Hidrogenesse, un dels imprescindibles del pop electrònic de casa nostra.

La cloenda del festival serà una nit especial, dedicada a William Burroughs que tindrà lloc el diumenge 13 de juliol al parc de Can Muntanyà, amb l’actuació de la nord americana Lydia Lunch juntament amb Esperit! i Za!.

Més informació a: www.poesiaimes.cat