El festival de fotografía FineArt Igualada, que té lloc a la capital de l’Anoia fins al 22 de març, celebra la seva tercera edició amb la convocatòria més internacional. La mostra presenta un total de 1200 fotografíes de 33 fotògrafs d’arreu del món (de Catalunya i l’estat espanyol però també d’altres països com Japó, Rússia, Holanda o Anglaterra), 8 escoles de fotografia i imatge i 5 col·lectius de fotografía i s’exhibeix en una vintena d’espais emblemàtics de la ciutat. 

Enguany, alguns dels noms destacats són el desaparegut Paco Elvira, amb la seva sèrie “Fotos desde mi ventana”; el  fotògraf i director de cinema Carlos Saura;  Rafael Navarro, amb les exposicions “Dípticos” i “Ellas”;  Raúl Urbina, amb “Chicago. Impediré que el viento salga”, el  japonès Taichi Gondaira, o els catalans Pepe Encinas, Lluc Queralt, Pol Viladoms, Eugeni Gay o Marc Balló, entre molts d’altres.

La mostra també posa a l’abast dels visitants diferents activitats paral·leles com tallers de fotografia, taules rodones, projeccions, conferències o un mercat d’art.

Com a novetats d’aquest any les persones que viatgin a Igualada amb els Ferrocarrils de la Generalitat poden aconseguir el catàleg del FineArt (amb informació detallada de les exposicions) de manera gratuïta només ensenyant el seu títol de transport correctament validat. També s’ha creat una APP gratuïta, amb tota la informació sobre les exposicions, l’agenda i la ubicació de les sales.

No has estat mai al FineArt? Vols conèixer els diferents espais on s’exposen les obres?  Llegeix aquí la nostra crònica de l’any passat.

Per a més informació: http://www.fineartigualada.cat/ca/

 FineArt 2015: una fotografia de cada exposició