La 3a edició de la festa Holi, una de les més festives i alegres del calendari hindú, tindrà lloc a Barcelona el proper diumenge 14. Aquesta festivitat commemora a la Índia (i també a La Guaiana i el Nepal) l’arribada de la primavera amb una divertida guerra de colors que deixa enrere les diferències de casta i converteix la festa en una de les més paganes del calendari.

L’esdeveniment, que començarà a les 11h, convertirà, per unes hores, la Rambla del Carmel de Barcelona en un escenari a l’aire lliure amb actuacions de dansa Bollywood, balls amb Dj, tallers, parades de menjar indi… Però sens dubte, el moment més esperat serà el llançament de les pols de Holi, que es repartiran entre els assistents. Aquests colors, procedents de la India, són d’origen natural i són rentables, però els organitzadors recomanen portar roba vella, preferiblement de color blanc. També  aconsellen utilitzar cremes hidratants per facilitar la neteja posterior de la pell.

Un cop finalitzat el llançament de colors, els assistents podran ballar al ritme de Dj Badal, director de Bollywood Sitare, que fusionarà temes tradicionals indis amb hits de Bollywood en una sessió de ball a l’aire lliure.

Una proposta per a totes les edats!

Data: Diumenge 14 d’abril. D’11.00 h a 15.00 h

Lloc: Rambla del Carmel de Barcelona

Entrada: Activitat gratuïta.

Organitza: Bollywood Sitare amb la col·laboració de Casa Àsia

Més informació: http://www.holibarcelona.com/

Per si vols veure què t’hi espera, aquesta és l’edició de l’any 2012. No et perdis el final…