El que m’agrada del facebook és que et permet descobrir l’obra de creadors que no coneixies i als que potser no haguessis conegut mai d’una altra forma. I no deixa de sorprendre’m que entremig dels centenars d’imatges que veiem diàriament sempre hi ha alguna que -no saps perquè – et reclama l’atenció per damunt de les demés. A la que tornes un altre dia. I vols saber qui hi ha darrera d’aquella fotografia, pintura, il.lustració…

Així va ser com vaig tenir el plaer de conèixer la Eliezer Salvans, una artista plàstica autodidacta – segons es defineix ella mateixa – de Sabadell. Des del primer dia em vaig enamorar de les seves fotografies. Sense ser una fotògrafa diguem-ne “professional”, amb una càmera senzilla – molts cops amb el mòbil quan surt a passejar la seva gosseta Nina- i retocant les seves imatges d’una forma molt particular (sense photoshop!) extreu de la realitat coses que als demés se’ns passen desapercebudes. La seva mirada, sempre curiosa, sap trobar cada dia la bellesa amagada a qualsevol racó i la natura en mig d’una ciutat aparentment gris.

Avui comença la primavera, un bon moment per compartir aquestes fotografies i per donar-li a la Eliezer la benvinguda en aquest blog. Feliç primavera!

Totes les fotos estan realitzades a Sabadell ( Parc Taulí, Castell de Ca’n Feu i barri de Merinals)

Eliezer Salvans a:  facebook  / google +

Lo que me gusta del facebook es que te permite descubrir la obra de creadores que no conocías y a los que quizá no hubieras conocido nunca de otra forma. Y no deja de sorprenderme que en medio de los cientos de imágenes que vemos a diario siempre surge alguna que -sin saber el porqué – te llama la atención por encima de las demás. Vuelves a ella otro día. Y quieres saber quién hay detrás de aquella fotografía, pintura, ilustración.

Así fue como tuve el placer de conocer a Eliezer Salvans,  una artista plástica autodidacta – según se define ella misma – de Sabadell. Desde el primer día me enamoré de sus fotografías. Sin ser una fotógrafa digamos “profesional”, con una cámara sencilla – muchas veces con el móvil cuando sale a pasear a su perrita Nina-y retocando sus imágenes de una forma muy particular (¡sin photoshop!) extrae de la realidad cosas que a los demás nos pasan desapercibidas. Su mirada, siempre curiosa, sabe encontrar cada día la belleza escondida en cualquier rincón y la naturaleza en medio de una ciudad aparentemente gris.

Hoy empieza la primavera, un buen momento para compartir estas fotografías y para darle a Eliezer la bienvenida en este blog. ¡Feliz primavera!