Els dies 5 i 6 d’octubre tindrà lloc a Besalú la 4a edició de la Fira d’Editorials Independents LIBERISLIBER.  Aquesta fira, pionera a Catalunya en aquest sector, va néixer l’any 2010 amb l’objectiu d’acostar al públic llibres singulars que no sempre son fàcils de trobar i les novetats del catàleg que publiquen les petites editorials.

Un total de 35 editorials independents d’arreu del país oferiran les novetats del seu catàleg. Llibres excepcionals d’autors novells, reedicions de clàssics, traduccions de llibres estrangers alternatius, estudis històrics singulars, poesia contemporània… Tot un seguit de sorpreses per una fira que, a més, també serà una festa, gràcies a les activitats que s’hi faran: recitals, conferències, exposicions…

Algunes de les seccions del Liberisliber són: In Corpore (trobades amb els autors), Rapsòdia  (recitals),  Liber de Vinis (tast literari de vins), Simpòsium: Hola editor! Hola llibreter (trobada entre editors i llibreters), Visites guiades (per conèixer la història de Besalú). També teatre, entrega dels Premis Liberisliber 2013 i moltes més propostes relacionades amb la literatura. Pots consultar la graella d’activitats aquí.

Com diuen els organitzadors, perquè hi ha llibres fets per a un lector i lectors fets per a un llibre que mereixen totes les oportunitats del món per trobar-se.

Lloc: L’espai central de la fira és a la Plaça Prat de Sant Pere. La resta de seus estan a 1 minut a peu.

Horaris: 11:00 a 19:30 h. (de 14:00 a 16:00 algunes de les les parades poden estar tancades).

* En cas de pluja, els estands s’ubicaran als porxos de la plaça de l’ajuntament i del convent (al costat dret de l’església de Sant Pere). Les activitats se celebraran a la Cúria Reial i puntualment a l’antic Hospital de Sant Julià i Cal Tronc.

Si hi vas amb tren, Renfe ofereix un 30% de descompte (prèvia sol.licitut a liberisliber@diderot.info)

A la web hi ha una àmplia informació de com arribar-hi i dels restaurants i hotels de Besalú.

Més informació: http://www.liberisliber.com/

 

El vídeo oficial de la 4a edició:

Liberisliber 2013 – Vídeo oficial from Liberisliber on Vimeo.