Els dies 30 i 31 d’agost tindrà lloc a Llinars del Vallès  la 2ª edició de la Fira del Llibre Independent LLETRAFERITS. Prop d’una quarantena de petites editorials es reuniran novament per exposar i vendre el seus llibres i presentar les darreres novetats dels seus catàlegs.

 

Després de la bona acollida de la primera edició, l’objectiu d’aquesta segona és consolidar una fira anual que apropi els llibres i els autors amb menys visibilitat mediàtica (els de les petites i mitjanes editorials) al lector, així com posar en contacte a aquestes editorials del nostre territori per tal que la cooperació reforci la seva presència en el panorama editorial actual.

Enguany la fira proposa també un Debat sobre el Dret a Decidir amb la finalitat de fomentar el diàleg des de la perspectiva de personalitats del món cultural representatives d’ambdues postures en una data propera a la Diada Nacional de Catalunya.

La fira es complementarà amb diverses activitats com presentacions de llibres, taules rodones amb els autors, recitals de poesia, cinefòrum, tuppersex literari, sorteigs de packs de llibres, etc.

Lletraferits convergirà, tal com va succeir l’any passat, amb la III Fira del Tast, la IX Mostra gastronòmica, les Botigues al Carrer i d’altres esdeveniments paral·lels que vertebraran un intens cap de setmana farcit de cultura, gastronomia i oci al municipi.

 

ORGANITZA: Quarentena Ediciones, Llibreria Temps Llibre i col·labora l’Ajuntament de Llinars del Vallès.

QUÈ: 2ª Edició de la Fira del Llibre Independent de Llinars del Vallès LLETRAFERITS

QUAN: Dissabte 30 i Diumenge 31 d’agost de 2014

ON: Carpa del Carrer Frederic Marés (Carpa de la Plaça dels Països Catalans) a Llinars del Vallès.

PREU: Entrada gratuïta

 

MÉS INFORMACIÓ: www.firalletraferits.wordpress.com

PROGRAMA: http://firalletraferits.files.wordpress.com/2014/07/lletraferits-diptic-programa.pdf