El pròxim dijous 3 de juliol, a les 19h, Miniteatres dóna el tret de sortida al “Mini Film Festival“. Aquest és un nou cicle, amb activitats paral·leles i emmarcat dins del Cicle 15 de teatre “El Cinema”.

El “Mini Film Festival” consta de:

1. Cicle de conferències (GRATUÏTES) amb professionals del setè art que es duran a terme cada dijous a partir de les 19h a Miniteatres. AFORAMENT LIMITAT. RESERVA PRÈVIA!! Més info a: www.facebook.com/MiniFilmFestival2014
  • Dijous 3 juliol: Dani de la Orden (director) i Cristian Valencia (actor i productor) ens parlaran de la pel·lícula “Barcelona, Nit d’Estiu” i de la segona part que estan preparant “Barcelona, Nit de Reis”.
  • Dijous 10 juliol: Roger Pera (actor, doblador i director) ens explicarà la seva experiència i anècdotes del món del doblatge.
  • Dijous 17 juliol: Manel Bonany (escriptor i guionista) ens parlarà del seu llibre “L’esclau de la sal” i l’adaptació al cinema de la mateixa.
  • Dijous 24 de juliol: Esteve Rovira (director) ens explicarà què hi ha darrere de La Riera i anècdotes del rodatge de la sèrie i de “Serrallonga”.
2.  Primer Festival de Curtmetratges: Aquest primer Festival vol donar recolzament i ser una mostra del talent que hi ha a les aules de les Escoles de Cinema de Barcelona, és per això que el concurs no ha estat obert al públic. Només hi ha 8 curtmetratges seleccionats que es projectaran de dos en dos cada dijous a partir de les 20h, un cop finalitzades les conferències. Els curts seleccionats són de les següents escoles:
  • ESCAC
  • Bande à part
  • ECIB
  • Nou Prodigi
3. Cicle 15 de Miniteatre “El cinema”

Aquest nou cicle compta amb la participació de directors de prestigi com ara Sergi Lara (Fénix 11.23) o Roger Pera, així com un conjunt de nous i joves directors i dramaturgs de Catalunya que ja estan demostrant el seu talent a diferents sales de Barcelona com són: Jordi Centellas (“Caiguda Lliure”); Blanca Bardagil (“I love TV”) o Aleix Aguilà (“Companyia solitària”). Els hi acompanyen actors professionals i amb trajectòria com Boris Cartes (“L’onada”); Jordi Cadellans (“La Riera”); Armand Villén (“Polseres Vermelles”, “La presa”); Laia Alsina (Nevares-Grec ’14); Artur Rodríguez (“Doce hombres sin piedad”) i Oscar Boix entre d’altres (“Pentateatre Atòmic”).

Les obres programades per aquest 15è Cicle de Mini Teatre són:

Sessió Vespre
- Cafè sol, de Blanca Bardagil
- ¿Qué fue de Norma Desmond?, d’Aleix Aguilà
- El gran casting, de Jordi Centellas
- Tu vols fer cinema i…”lo sabes”

Sessió Nit
- Gatas, de Roger Pera
- Shakespeare, cazador de dragones, de Héctor Campoy
- Suck.com, de Ángel Amazares
- Tot esperant Joel Joan, de Pau Escribano.

Més informació a:

https://www.facebook.com/MiniFilmFestival2014

https://www.facebook.com/pages/Miniteatres/