Murs lliures llança el proper dissabte 18 d’octubre la primera aplicació (APP) per gestionar permisos per pintar a l’espai públic de Barcelona. L’aplicació, pionera al món, permetrà gestionar els murs o espais destinats a l’art urbà, on els usuaris podran seleccionar l’espai i demanar el permís per pintar de forma senzilla i immediata.

Aquesta aplicació servirà també com a plataforma per fer visible l’art de cadascun dels usuaris, en permetre crear un perfil propi que el creador podrà anar actualitzant amb fotografies de la seva obra.

El llançament de l’aplicació, coincidirà amb el lliurament de tres nous espais per pintar a Barcelona (un a Selva de Mar i dos al Poble Nou) El permís per pintar en aquests espais es podrà sol·licitar a través de la nova aplicació. El dissabte 18, l’app estarà disponible pels usuaris d’Android, i el 30 d’octubre pels d’Apple. També es pot demanar permís abans d’aquestes dates a través de la web de murs lliures.

Murs lliures és un portal de gestió d’espais públics de ciutats destinats a la intervenció artística creat per l’associació Rebobinart que va néixer de la necessitat d’alliberar espais de creativitat per als artistes urbans de Barcelona. Un dels seus objectius és aconseguir uns espais dinàmics que funcionin de punt de trobada de la creativitat.i que aportin qualitat i valor afegit a aquest tipus d’art.

Des de novembre de 2012, s’han realitzat més de 1.000 intervencions en l’espai públic, gestionant permisos per més de 600 artistes urbans (tant nacionals com internacionals). Actualment Murs Lliures disposa d’un total de 1.500 km lineals de mur i un total de 5.000m2.

 

PRESENTACIÓ APP MURS LLIURES I INAUGURACIÓ DELS NOUS MURS
Dia: dissabte, 18 d’octubre
Hora: 10:30 h (Presentació) 11:30 h (Inauguració del Mur)
Lloc: Nau Art (C/Espronceda, 54 – Barcelona)

 

Més informació: http://www.murslliures.com/