El cap de setmana del 2 i 3 de març Olot i la seva comarca oferiran places d’allotjament, àpats i diferents activitats per dues persones al preu d’una. La campanya, organitzada per l’Ajuntament d’Olot amb el suport de diversos col.lectius, oferirà també descomptes, promocions i un munt d’activitats gratuïtes.

 

Un total de 40 allotjaments entre hotels, pensions, cases de turisme rural o apartaments participen a la campanya Olotx2 posant a disposició 600 places d’allotjament per les nits de l’1 i 2 de març. La promoció ofereix dues nits al preu d’una, una nit d’allotjament al 50% del preu i/o dues habitacions al preu d’una. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia.

Igualment 16 restaurants se sumen a la campanya oferint un menú gastronòmic de 2 x 1 els dies 2 i 3 de març. També una desena de bars i cafeteries posen a disposició dels garrotxins i visitants esmorzars 2×1 durant tot el cap de setmana.

La campanya es complementa amb promocions per part dels comerços: la Botiga al Carrer del dissabte, 2 x 1 i tastos gratuïts a les parades de la Plaça Mercat, i també amb activitats d’oci nocturn, com ara concerts o El Mini,  el Festival de música de butxaca d’Olot.

Algunes de les activitats d’oci per gaudir d’un cap de setmana 2 x 1:

- Rutes en bicicleta elèctrica pels voltants d’Olot

- Olot des de l’aire

- Nordik walking

- Passejades en burro i en poni

- Portes obertes als museus d’Olot

- Cercavila de cavalls per la Diada de Sant Antoni Abat

 

Per més informació: http://www.olotx2.cat/