Disney ens ha sorprès avui penjant al seu canal de Youtube la versió íntegra del seu curt Paperman, nominat a la categoría de millor curt animat per a la propera edició dels Oscars. El curtmetratge s’ha pogut veure fins ara al cinema acompanyant a la pel.lícula Wreck-It Ralph.

Amb dues premisses com: què és el més romàntic que faries per algú i  fins on arribaries per la persona dels teus somnis, el seu director, John Kahrs,  ha construït un  minimalista curtmetratge, en blanc i negre que recorda les comèdies romàntiques dels anys 40. Dos desconeguts creuen les seves mirades en una estació de tren, punt de partida per  explicar una bonica història d’amor en només 6 minuts.

Darrera d’aquesta història d’amors predestinats i avions de paper hi ha 14 mesos de treball. Es va desenvolu-par un nou software que va permetre combinar les imatges en 3D amb dibuixos a mà sobre la pantalla, creant un efecte que recorda les animacions de Disney més tradicionals.

Quantes històries d’amor han ofert al cinema les estacions de tren, des de “Breve Encuentro” fins a “Eternal Sunshine of the Spotless Mind”…

Pengem el vídeo amb molt de gust, que a més aquest cop és del tot legal. Gaudeix-lo!

* Sembla que Disney s’hi ha repensat i avui 15 de febrer ha decidit retirar el vídeo del seu canal. Potser perquè s’apropen els Oscar?
Ens haurem de conformar amb el tràiler:

O aquest altre link, a veure quant dura…

Disney nos ha sorprendido hoy colgando en su canal de Youtube la versión íntegra de su corto Paperman, nominado en la categoría de mejor corto animado para la próxima edición de los Oscar. El cortometraje se ha podido ver hasta ahora en el cine acompañando a la película Wreck-It Ralph.

Con dos premisas como: ¿qué es lo más romántico que harías por alguien y hasta donde llegarías por la persona de tus sueños, su director, John Kahrs, ha construido un minimalista cortometraje, en blanco y negro que recuerda las comedias románticas de los años 40. Dos desconocidos cruzan sus miradas en una estación de tren, punto de partida para contar una bonita historia de amor en sólo 6 minutos.

Detrás de esta historia de amores predestinados y aviones de papel hay 14 meses de trabajo. Se desarrolló un nuevo software que permitió combinar las imágenes en 3D con dibujos a mano sobre la pantalla, creando un efecto que recuerda las animaciones de Disney más tradicionales.

Cuántas historias de amor han ofrecido al cine las estaciones de tren, desde “Breve Encuentro” hasta “Eternal Sunshine of the Spotless Mind”…

Colgamos el vídeo con mucho gusto, que además esta vez es completamente legal. ¡Disfrútalo!

Parece ser que Disney ha cambiado de opinión y hoy, 15 de Febrero, ha decidido retirar el vídeo de su canal. ¿Quizás porque se acercan los Oscar?
Nos tendremos que conformar con el trailer.