La companyia Parking Shakespeare, que des de l’any 2009 fa, cada estiu, representacions gratuïtes al parc de l’estació del Nord de Barcelona, amplia la seva activitat i es transforma en Parking d’Hivern. La companya vol seguir amb la seva filosofia d’apropar la cultura a tothom, oferint representacions amb l’entrada gratuïta però ara també la resta de l’any, i amb obres d’altres autors.

De la calor al fred. De la comèdia al drama. D’un autor clàssic a un de contemporani. Per estrenar-se en aquesta estació, el grup teatral s’allunyarà de les comèdies de Shakespeare i representarà el drama Pell de Mercuri, de l’autor britànic Philip Ridley.

L’obra, mai representada abans a Catalunya ni a Espanya, presenta una societat futurista, sense valors,  en la qual “el que perd la informació i el record perd el poder, i només mantenen el poder els que tenen records”. Amb direcció d’Antonio Calvo, hi actuaran els actors Òscar Bosch, Ester Cort, Adrià Díaz, José Pedro García Belada, Pep García-Pascual, Ariadna Matas i Santi Monreal.

Pell de Mercuri s’estrena el dia 11 de febrer a la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació de Barcelona (carrer Sant Adrià, 20) i estarà en cartell fins al 23 de febrer, excepte el divendres 15, que no hi ha funció. Les persones que desitgin reservar una localitat ho poden fer al correu electrònic reserves.parkingdhivern@gmail.com.

Més informació a:  http://www.parkingshakespeare.com/