Com cada estiu, des de ja fa 6 anys, la companyia  Parking Shakespeare  representarà una obra de Shakespeare a l’aire lliure i de forma gratuïta. Aquest any l’obra escollida és Molt soroll per res, una comèdia al voltant de l’amor, les complicacions sentimentals i els rols de parella.

Parking Shakespeare és una companyia de teatre creada l’any 2009 amb la voluntat d’apropar la cultura a l’espectador.  La idea del projecte parteix de la tradició anglosaxona de representar les obres de William Shakespeare als parcs públics. Les representacions, sense escenografia i sense so i llums fan que el protagonisme recaigui en el text i els actors.

Durant aquests 6 anys, la companyia ha creat 6 espectacles: L’Amansiment de la fúria (2009), La Comèdia dels errors (2010), El somni d’una nit d’estiu (2011), Treballs d’amor perduts (2012) i Nit de reis (2013)

El Parc de l'Estació del Nord, moments abans de la representació de "Nit de reis" (2013)

 

La bona resposta del públic i la consolidació de la companyia li han permés ampliar les seves propostes a Parking d’Hivern, presentant obres d’autors contemporanis. Així, l’any 2013 van presentar Pell de Mercuri i Woyzeck fora de la temporada estiuenca.

Molt soroll per res es podrà veure del 17 de juliol al 3 d’agost al Parc de l’Estació del Nord de Barcelona, cada tarda a les 19h, excepte els dimecres que no hi haurà funció.

 

Quanta tinta, quantes hores i energia s’ha dedicat a l’amor. L’amor, i el seu impuls més físic, el sexe. Ells han mogut el món ancestralment. Però és l’amor una cosa tan complicada com ens volen fer creure?”

Equip:

Autor: William Shakespeare.

Versió i direcció: Israel Solà.

Traducció: Salvador Oliva.

Amb: Òscar Bosch, Mireia Cirera, Ester Cort, Adrià Díaz, José Pedro García Balada, Pep Garcia-Pascual, Carles Gilabert, Ferran Herrera, Ariadna Matas, Santi Monreal. Ricard Sadurní.

 

Més informació: http://www.parkingshakespeare.com/

Fotografia: Mita Oliver