El diumenge 16 de març tindrà lloc a Mataró la 3a Caminada canina i el 1er canicross. La caminada de gossos i persones, Pet-jades, s’ha ampliat aquest any celebrant conjuntament una cursa de gossos i persones, Canicross. Enguany l’esdeveniment s’organitza de forma conjunta entre la Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM) i el club Gosesport Catalunya amb una finalitat solidària envers els refugis de la SPAM.

La caminada es podrà fer amb gos o sense. Per treure un gos del refugi s’ha de ser voluntari i fer abans la petició enviant un correu ainfo@protectoramataro.org

Recorregut

Circuit circular de 8.5 km i 200m de desnivell positiu, apte per a tots els públics, que té sortida al Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAC) de la Societat Protectora d’Animals de Mataró, C/Galícia s/n (Mataró).

El recorregut transcorre per camins i pistes de terra del Parc Forestal de Mataró i baixa fins a la riera d’Argentona per tornar-se a enfilar de nou al turó de Cerdanyola i tornar al punt de sortida. Es disposarà d’un avituallament líquid i sòlid a meitat del recorregut, també amb aigua pels gossos.

 

Inscripcions

Preu de les inscripcions anticipada (fins el dia 14 de març):

Canicross:

12 € federats / 15 € No federats (Federats FEEC s’ha de presentar RC del gos)

Caminada:

- Adults: 12 €

- Nens (menors de 12 anys): 6 €

El preu de la inscripció el 14 de març o el mateix dia de l’esdeveniment tindrà un recàrrec de 2 €. Per fer la inscripció ompliu el formulari que trobareu a la web de Pet-jades.

Els ingressos de les inscripcions van directament a la Societat Protectora d’Animals de Mataró.

 

Horaris:

8:00-9:00 Lliurament de dorsals canicross i control veterinari

9:15 Reunió informativa canicross (Musher meeting)

9:30 Sortida del canicross

9:00-10:00 Lliurament de dorsals caminada

10:00 Sortida de la caminada

11:00 Inici botifarrada

12:00 Publicació de classificacions

12:30 Entrega de Trofeus

13:00 Sorteig d’obsequis

A l’arribada es farà entrega d’una botifarra (o el seu substitut vegetarià) i aigua a tots els participants, tant de la caminada com del canicross. També hi haurà un estand amb un bar solidari per comprar begudes.

 

Localització:

Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAC) de la Societat Protectora d’Animals de Mataró, C/Galícia s/n (Mataró).

Més informació: http://www.pet-jades.org/

2a Caminada Pet-jades

Foto: Societat Protectora d’Animals de Mataró