Després de l’èxit de les dues anteriors edicions, el diumenge 7 de juliol, arriba una nova edició del PicSharing, una trobada per intercanviar fotografies.

Pels amants de la fotografia, compartir fotos i intercanviar experiències és una necessitat creixent en un món ja absolutament digital. Potser per això, cada cop sorgeixen noves iniciatives destinades a trobar-se i parlar, professionals i amateurs, al voltant de fotografies analògiques, que cada cop tenen més protagonisme i han deixat de ser un record per a nostàlgics o col.leccionistes…

Aquesta nova edició del PicSharing serà a l’aire lliure i tindrà lloc diumenge 7 de juliol al claustre del bar del Convent de Sant Agustí de Barcelona. La proposta és que cada persona pugui compartir les seves fotos en paper i després escollir la que més li ha agradat de les exposades al mur.

Participar és molt fàcil:

1) Ves al bar del Convent diumenge 7 a les 13:30 h. Entrega les teves fotos, et donaran una butlleta de participació.

2) Ajuda a penjar les teves fotos al mur de PicSharing.

3) Podràs gaudir també d’un brunch a la fresqueta i conèixer al fotoperiodista barcelonès Kike del Olmo, que parlarà del seu últim projecte “Barcelona sin filtro”.

4) A les 15:00 hi haurà un sorteig amb premis.

5) Finalment podràs escollir la foto o fotos del mur que més t’agradin i potser parlar amb els seus autors.

L’entrada és lliure.

Bar del Convent
Convent de Sant Agustí
Plaça de l’Academia, s/n  – Carrer Comerç, 36
08003 Borne, Barcelona (Ciutat Vella)
Tel: 93 256 5017

Més informació: http://picsharing.org/