Fa uns mesos vaig assistir -entusiasmada com una nena petita- a la 17a edició de l’Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya. Comentava aleshores al post que vaig escriure, Petites dosis de serotonina per a tots els públics, que Fear of flying (Irlanda, 2012), de Conor Finnegan, va ser el meu curt preferit dels que vaig tenir ocasió de veure:

 ”Pel meu gust, el millor i també el més simpàtic dels curts que vaig veure dissabte. Presentat a la secció Petit Animac. Un ocellet prefereix quedar-se a casa a passar l’hivern i no desplaçar-se cap al sud amb la resta dels seus companys: té por a volar. Un prodigi, com els curts d’Aardman però sense plastilina. Només existeix el link del curt, espero poder-lo compartir sencer més endavant.”

I ens vam haver de conformar amb compartir el tràiler…

Però bé, ha arribat el moment: Fear of flying ja es pot veure complet des de fa un parell de setmanes!

Parafrasejant el títol d’una recent novel-la catalana: Fear of flying (el curt; no la novel-la d’Erica Jong, ni el capítol dels Simpsons). Espero que us agradi tant com a mi!

Més informació del curt a: http://www.fearofflyingfilm.com/

 

(Castellano)

Hace unos meses asistí – entusiasmada como una niña pequeña- a la 17 ª edición de Animac, la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya. Comentaba entonces en el post que escribí, Petites dosis de serotonina per a tots els públics, que Fear of flying (Irlanda, 2012), de Conor Finnegan, fue mi corto preferido de los que tuve ocasión de ver:

“Para mi gusto el mejor y también el más simpático de los cortos que vi el sábado. Presentado en la sección Petit Animac. Un pajarito prefiere quedarse en casa a pasar el invierno y no desplazarse hacia el sur con el resto de sus compañeros: tiene miedo a volar. Un prodigio, como los cortos de Aardman pero sin plastilina. Sólo existe el link del corto, espero poder compartirlo entero más adelante”.

Y nos tuvimos que conformar con compartir el tráiler…

Pues bien, ha llegado el momento: Fear of flying, ya se puede ver completo desde hace un par de semanas!

Parafraseando el título de una reciente novela catalana: Fear of flying (el corto, no la novela de Erica Jong, ni el capítulo de los Simpsons). Espero que os guste tanto como a mí!

Más información del corto en: http://www.fearofflyingfilm.com/