En el marc de l’exposició Comparti_ments, que fins el 6 de juliol es pot veure a la galeria Artemisia de les Franqueses del Vallès, el divendres 28 de juny se celebrarà una festa participativa on el teatre, la literatura i la fotografia seran protagonistes.

Comparti_ments és un treball, a quatre mans, dels fotògrafs catalans Anna Mas i Jordi Salinas que explora les relacions sempre complexes entre dos éssers. Com expliquen els seus autors: “la càmera no té un ull al darrere; el moviment no el controla ningú i l’atzar esdevé un factor decisiu. No hi ha  un relat seqüencial amb un  principi i un final. Escenes d’encontres i desencontres, destinades a provocar íntimament l’espectador.”

Al voltant d’aquesta exposició, i amb l’objectiu de complementar-la, s’han articulat diversos actes creatius.

I perquè l’espectador no tingui un paper passiu, s’invita a les persones que han vist l’exposició, a la galeria o a través del facebook, a enviar textos (poesia, cançó, conte, haiku…) inspirats en les fotografies. Els escrits es poden enviar per mail a artemisiacultura@gmail.com o bé deixar-los a la galeria d’art. Els textos es llegiran el dia de la festa.

 

FESTA COMPARTI_MENTS:

Teatre:
Representació a càrrec de la Cia. Teatro d’Appartamento de l’obra “Delirio a duo.”  Teatre de l’absurd de la mà de Eugène Ionesco. Aquesta companyia de teatre aposta per noves maneres de comunicar-se amb el públic. Sempre buscant la complicitat de l’espectador en espais íntims i alternatius, els seus “escenaris” poden ser una casa particular, una biblioteca, o en aquest cas, una galeria d’art.
Teatrefòrum:
A la finalització de la representació els actors convidaran al públic assistent a dir la seva i a mirar, d’entre tots, treure l’entrellat de la representació.
Literatura

Lectura del textos rebuts del projecte “Comparti_ments literari”

 

Dia i hora: divendres, 28 de juny, a les 20:00h.

Organitza: http://www.artemisiacultura.com/

Carrer Sant Ponç, 65 Les Franqueses del Vallès

Preu: 7 €