Els voltants de les grans ciutats ens amaguen sovint racons naturals de gran bellesa i que acostumen a ser desconeguts per una immensa majoria (potser per això molts d’ells es conserven encara “verges”).

Sortint de Sabadell en direcció cap a Castellar, a mig camí, a mà dreta, hi ha un petit indret deliciós per passar una estona, tranquils, i ben fresquets a l’estiu, sense cap altre soroll que no sigui el cant dels ocellets i el cri-cri dels insectes.

El Torrent de Colobrers,  és un petit oasi de vegetació exuberant, que forma part del Parc Fluvial del riu Ripoll. Potser perquè no hi ha indicadors per accedir-hi, és un racó poc conegut,  la gent que hi passeja acostuma a ser de Sabadell i rodalies.

Fins  tot pels que no som excursionistes experimentats, i anem amb gossets, o criatures, els camins són plans i fàcils, l’aigua neta i mansa, i podeu fer tanta distància com vulgueu, sense presses.

Amb mil raconets per parar i gaudir de l’entorn, i … posar una estoneta els peus en remull, si cal!

A qualsevol època de l’any, però amb un encant especial, de bosc de fades,  a la primavera …

Càmera en mà, descobrint que no estem sols, voltats de criatures discretes però magnífiques.

Un paratge que amb la seva frondositat i silenci ens fa oblidar els problemes del dia a dia i ens ajuda a desconnectar de l’estrès a la ciutat. Tornem a casa com noves.