Vespres Verds, videoclip animat de Mishimaha estat seleccionat per a la secció Panorama del 20è Stuttgart International Festival of Animated Film que se celebrarà en aquesta ciutat del 23 al 28 d’abril.

L‘ITFS, el Festival Internacional d’Animació de Stuttgart, és des de l’any 1982 una cita imprescindible per a professionals i amants del cinema d’animació. Durant gairebé una setmana, el festival serveix de plataforma per presentar i donar a conèixer als professionals les noves creacions i als seguidors per gaudir d’una excel.lent selecció de curts i llargmetratges. El festival s’ha consolidat com un dels més importants arreu del món en la seva categoria.

Vespres verds, presentat en primícia a la inauguració d’Animac 2012, és una coproducció d’ Animac i Nueveojos, amb fantàstics dibuixos d’Andrés Hispano. La cançó forma part de l’àlbum de Mishima L’amor feliç.

I aquest és un dels simpàtics tràilers de presentació del Festival of Animated Films 2013.

 

Vespres Verds, videoclip animado de Mishimaha sido seleccionado para la sección Panorama del 20º Stuttgart International Festival of Animated Film que se celebrará en esta ciutad del 23 al 28 de Abril.

El ITFS, el Festival Internacional de Animación de Stuttgart, es desde el año 1982 una cita imprescindible para profesionales y amantes del cine de animación. Durante casi una semana, el festival sirve de plataforma para presentar y dar a conocer a los profesionales las nuevas creaciones y a los seguidores para disfrutar de una excelente selección de cortos y largometrajes. El festival se ha consolidado como uno de los más importantes del mundo en su categoría.

Vespres Verds, presentado en primicia en la inauguración de Animac 2012, es una coproducción de Animac y Nueveojos, con fantásticos dibujos de Andrés Hispano. La canción forma parte del álbum de Mishima El amor feliz.

Y éste es uno de los simpáticos trailers de presentación del Festival of Animated Films 2013.